YLSY BURSİYERLERİ VİZYON VE FARKINDALIK EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI  
YLSY BURSİYERLERİ VİZYON VE FARKINDALIK EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

YLSY BURSİYERLERİ VİZYON VE FARKINDALIK EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

YLSY Yurt Dışı Bursiyerler Vizyon ve Farkındalık Eğitimleri Programı, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'ın katıldığı kapanış töreniyle sona erdi.

Kapanış programında "Ulus İlk Meclis Anadolu İmam Hatip Lisesi" öğrencileri tasavvuf müziği ve sanat müziği eserlerinden örnekler sundu. Çanakkale Türküsü, Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerinden bestelenmiş olan eserler icra eden grup, dinleyicilerden beğeni topladı.
 
Kapanış konuşmasında Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz şunları söyledi: "Bir hedefimiz ve idealimiz olduğu zaman ufkumuz daha da büyüyor. Irkı, dili, cinsiyeti ne olursa olsun dünyada tek bir mazlum kalmayıncaya kadar insanlık adına geçmişimizde olduğu gibi çalışmak zorundayız."
 
Yılmaz,  bursiyerlere hayırlı yolculuk ve başarı dileklerini iletti.
 
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ise Türkiye'nin ölçeğinin 780 bin km2 olmadığını ve güçlü Türkiye'nin savaş bölgeleri de dahil tüm mazlum coğrafyalarda ırk ve din ayrımı yapmadan tüm insanlığa hizmet ettiğini belirtti.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.