"YKS KAMPI"NA YAKLAŞIK 230 BİN ÜNİVERSİTE ADAYI KATILDI  

"YKS KAMPI"NA YAKLAŞIK 230 BİN ÜNİVERSİTE ADAYI KATILDI

YKS Kampı'nda 6 Mart'tan bu yana TYT-AYT düzeyinde 10 derse ait toplam 80 soru çözüm videosu yayımlandı. Yayınlarla sınava hazırlanan 12. sınıf öğrencileri ve mezunların konu ve kazanım eksikliklerini tamamlayabilmelerine destek sağlamayı amaçladıklarını belirten Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 1 Haziran'a kadar devam edecek YKS Kampı içeriklerini bugüne kadar yaklaşık 230 bin adayın izlediğini belirtti.


YKS Kampı, üniversite sınavına hazırlanan tüm öğrencilere destek sağlamak için 6 Mart'tan bu yana yayında...

 

Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün resmî Youtube kanalında hafta içi her gün saat 17'de yayımlanan videoları öğrenciler istedikleri zaman izleyebiliyor.

 

Yayınlarla deprem bölgesinde ve diğer tüm illerde sınava hazırlanan 12. sınıf öğrencileri ve mezunların konu, kazanım eksikliklerini tamamlayabilmelerine destek sağlamayı amaçladıklarını belirten Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "YKS Kampı'nda öğrencilerinin sorumlu olduğu Türk dili ve edebiyatı, tarih, coğrafya, felsefe grubu, din kültürü ve ahlak bilgisi, matematik, fizik, kimya, biyoloji ve İngilizce derslerinden konu analizlerini içeren soru çözümleri yapılıyor. Haziran ayının ilk haftasına kadar devam edecek YKS Kampı içeriklerini bugüne kadar yaklaşık 230 bin aday izledi." dedi.

 

6 Mart tarihinden bu yana 10 derse ait toplam 80 soru çözüm videosu yayımlandığını kaydeden Bakan Özer, "Öğrencilerimiz video içinde çözülen sorularla ilgili anlamadıkları bölümler varsa videonun altındaki yorumlar bölümünden öğretmenlerimize sorabiliyor. DYK'ler, yardımcı kaynaklar, YKS Kampı gibi çalışmalar ve tüm imkânlarımızla sınava hazırlık sürecinde öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.