TRT EBA'DA "TELAFİDE BEN DE VARIM" PROGRAMININ İLK KONUĞU, CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ KALIN DENEYİMLERİNİ ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞACAK  
TRT EBA'DA

TRT EBA'DA "TELAFİDE BEN DE VARIM" PROGRAMININ İLK KONUĞU, CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ KALIN DENEYİMLERİNİ ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞACAK

TRT EBA'da "Telafide Ben de Varım" programında, gençlere rol model olan isimler, deneyimlerini lise öğrencileriyle paylaşacak. Programın ilk konuğu ise Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın olacak. Programda Kalın, gençlere "Düşünce Tarihi" dersini anlatacak.

TRT EBA'da yayınlanacak olan "Telafide Ben de Varım" programında öğrencilere rol model teşkil edecek isimler deneyimlerini aktaracak. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise programın ilk konuğu olacak.
 
Yarın başlayacak programın ilk konuğu olan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, saat 21.00'de "Düşünce Tarihi" dersiyle TRT EBA Lise'de öğrencilerle bir araya gelecek.
 
Toplumun yakından tanıdığı ve gençlere rol model olan isimlerin, uzman ve başarılı oldukları alanlar hakkında bilgi ve tecrübelerini lise öğrencilerine aktaracağı program, her cuma yayınlanacak.
 
Programın bir sonraki hafta konukları ise psikiyatrist Prof. Dr. Kemal Sayar "Psiko-Sosyal Destek", Mazhar Fuat Özkan (MFÖ) grubu ise "Müzik Kültürü" dersiyle konuk olacak.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.