SİİRT'TE 45 OKULA TASARIM BECERİ ATÖLYESİ YAPILACAK  
SİİRT'TE 45 OKULA TASARIM BECERİ ATÖLYESİ YAPILACAK

SİİRT'TE 45 OKULA TASARIM BECERİ ATÖLYESİ YAPILACAK

"Tasarım Beceri Atölyeleri'nin yaygınlaşmasında Siirt'i öne çıkardık."  

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Siirt'e giden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ilk olarak, Valiliği ziyaret etti.
 
Valilik şeref defterini imzalayan Selçuk, burada yaptığı açıklamada, kentin eğitim kalitesi konusunda değerlendirmelerde bulunacaklarını söyledi. "Siirt'in eğitimle ilgili mevcut fotoğrafını çektikten sonra bir yıllık yol haritası çıkartıp, akabinde de bu yol haritasını hayata geçirmek için bazı çalışmalar gerçekleştireceğiz." dedi. 
 
Bakan Selçuk, Tasarım Beceri Atölyeleri'nin kentte yaygınlaşmasıyla ilgili girişimlerin olacağını da anlatarak, "Çeşitli ilçelerimizde, belirli okullarımızda Tasarım Beceri Atölyeleri'nin yaygınlaşması hususunda bir öncü çalışma olarak Siirt'i öne çıkarmış bulunuyoruz. Yapılacak çalışmalara katkı sağlayan iş insanlarımıza, değerli hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.
 
Vali Ali Fuat Atik ile görüşen Bakan Selçuk, daha sonra Valilikte düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı.
 
Toplantının ardından Vali Atik ve Siirtli iş insanı Ethem Sancak arasında ilk etapta 45 okula Tasarım Beceri Atölyesi kurulması için protokol imzalandı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.