BAKAN ÖZER, KKTC'DE RESMÎ TEMASLARDA BULUNACAK  
BAKAN ÖZER, KKTC'DE RESMÎ TEMASLARDA BULUNACAK

BAKAN ÖZER, KKTC'DE RESMÎ TEMASLARDA BULUNACAK

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve beraberindeki heyet, resmî temaslarda bulunmak üzere yarın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, resmî temaslarda bulunmak üzere Bakanlık bürokratlarıyla birlikte yarın KKTC'yi ziyaret edecek. Bakan Özer, öncelikle KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir görüşme gerçekleştirecek. Daha sonra Lefkoşa Özel Eğitim Merkezine gidecek olan Özer, burada öğrencilerle bir araya gelecek.
 
Özer, temasları kapsamında KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre ile görüşmesinin ardından KKTC Başbakanı Ünal Üstel ile bir araya gelecek.
 
KKTC Millî Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ve Bakanlık heyetiyle de görüşecek olan Özer, mevkidaşı Çavuşoğlu ile eğitim politikaları ve iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunacak.
 
Ziyarette okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim ve yaygın eğitim alanlarında devam etmekte olan iş birliğinin geliştirilmesi, öğretim programları ve ders içeriklerinin ortak değerlerimizi güçlendirmesi amacıyla heyetler arası teknik toplantılar yapılacak.
 
Bakan Özer son olarak KKTC e-Sınav salonunun açılış törenine katılacak.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.