AİLE OKULU PROJESİ İLE 1 MİLYON 672 BİN KİŞİYE ULAŞILDI  
AİLE OKULU PROJESİ İLE 1 MİLYON 672 BİN KİŞİYE ULAŞILDI

AİLE OKULU PROJESİ İLE 1 MİLYON 672 BİN KİŞİYE ULAŞILDI

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Aile Okulu projesiyle şu ana kadar 1 milyon 672 bin kişiye ulaşıldığını bildirdi.

Millî Eğitim Bakanlığınca ailelerin farklı eğitimlerle çok yönlü desteklenmesi amacıyla başlatılan Aile Okulu projesiyle 81 ilde milyonlarca aile eğitim almaya devam ediyor.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın 12 Ağustos 2022'de katıldığı açılış töreniyle 81 ile yaygınlaştırılan Aile Okulu projesi, "sosyal beceri, aile içi iletişim yönetimi, teknoloji kullanımı, ahlaki gelişim, stres yönetimi, sağlıklı beslenme, çevre, ilk yardım" gibi konularda ve farklı alanlarda anne babaları çok yönlü destekliyor.
 
Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitimin ailede başladığına vurgu yaptı. Bakan Özer paylaşımında, "Aile Okulu projemizle şu ana kadar 1 milyon 672 bin kişiye ulaştık. Toplumun çekirdeği ve temel taşı olan ailelerimizi yeni eğitimlerle çok yönlü desteklemeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.